Kursinfo

UTBILDA DIG TILL REGNDROPPSTERAPEUT!
INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS.

En syntes av flera behandlingar:

  • Lakota-indianernas ljuvliga, fjäderlätta fingerrörelser på ryggen som stimulerar nervsystemet, förstärkt med 9 st. hälsostärkande ekologiska eteriska oljor.
  • Vitaflex från Tibet som är en fingervickningsteknik som skickar impulser i kroppens elektriska system till blockeringar och löser upp dem, förstärkt med de hälsostärkande eteriska oljorna.
  • Taktil massage med massageolja spetsad med eteriska oljor som bl.a. ökar produktionen av  “må bra”-hormoner.
  • Mot slutet värmebehandling av ryggraden med våtvarm handduk, som öppnar porerna i huden vilket skickar ner de eteriska oljorna djupare in i ryggen där de stödjer rygghälsan.Eteriska oljor är de levande växternas skyddande och livgivande vätska som varsamt och utan några tillsatta kemikalier destillerats för att i människan höja antioxidant-aktiviteten och stärka immunsystemet i hela kroppen, särskilt i rygg och nacke.Både mottagaren och givaren upplever ofta också en känslomässig balans och glädje av de väldoftande oljorna, genom att de snabbt via doftsinnet kommer in i hjärnans känslocenter, amygdalan, och stödjer processerna där. Eteriska oljor ökar kroppscellernas upptag av syre, näring och negativa joner. De stärker muskel- och nervcellers elektriska signalsystem och höjer kroppens antioxidantkraft, dvs förmågan att motstå åldrandets nedbrytning av kroppen. Regndroppsoljan timjan tex fördubblar antioxidanthalten i hela kroppen*.

*: Källa: Reference Guide for Essential Oils, 2014 Edition, sid. 338, www.oljematerial.se

Alla kan lära sig tekniken
Regndroppstekniken är så enkel att alla kan lära sig den på en en dag, även du som är helt oerfaren av kroppsbehandlingar.

KURSINNEHÅLL
Grundutbildning, en till två dagar beroende på kursort, för hemmabruk.
Teori: Historik över eteriska oljor, bakgrunden till regndroppstekniken, hur de olika regndroppsoljorna stödjer hälsan.

Praktik: Deltagarna turas om att ge varandra en komplett regndroppsbehandling: De nio regndroppsoljorna stryks ut under fötterna och på ryggen med ovannämnda tekniker, därefter lätt massage, sedan varm handduk på ryggen för djupgående effekt av oljorna och slutligen stretching av ryggen. På kursorter med två dagars grundutbildning flyttas en timma teori till morgonen dag två. Därefter repeterar deltagarna en komplett regndroppsbehandling på varandra.

Diplomeringsutbildning:
Grundutbildning enligt ovan plus en diplomeringsdag efter 10 träningsbehandlingar.
På diplomeringsträffen ger du en och tar emot en regndroppsbehandling, går igenom protokollen från träningsbehandlingarna med läraren och eventuella övriga diplomeringselever. Klienterna är givetvis anonyma. Du får vidare hjälp med marknadsföring avseende spa-branschen eller din egen praktik, svarar på ett mycket kort teoriprov och får ditt diplom.

Efter avslutad kurs är läraren fortsatt behjälplig med rådgivning och du får komma på så många träningsträffar du önskar till en låg kostnad.

KURSAVGIFT
Grundkurs i Regndroppsteknik för hemmabruk: 1 dag eller 2 i följd beroende på kursort: 1.200 kr.
Diplomerad regndroppsterapeut: 1 dag till, att gå inom ett år. Förskottspris: 1.700 kr, som inkluderar grundkursen ovan. Senast på grundkursen kan du betala för diplomeringskursen till detta pris, dvs tillägg 500 kr. Därefter betalas ordinarie tillägg som är 1.000 kr.

Regndroppsoljor tillkommer:

  • 1.563 kr + frakt 50 kr. För grundkursen. Paketet innehåller 9 st. 5 ml. ekologiska eteriska oljor och 2 fina massageoljor från Young Living Essential Oils. Allt räcker för ca 6 behandlingar. 1 gratis kampanjvara medföljer när du handlar under vår telefon-vägledning, värd 120-200 kr.
    eller
    4.620 kr *+ frakt 106 kr.* För diplomutbildning. De eteriska oljorna är på 15 ml. Allt räcker för ca 18 behandlingar. Ca 5 kampanjvaror medföljer, värda ca 1.400 kr. Eller börja med paketet enligt föregående punkt.  *: Under 2021.

Anmäl dig senast en vecka före kursen så hinner du få dina oljor till kursen.
Avbokning
Anmäler du dig och avbokar senast 48 timmar före kursstart så återfår du kursavgiften förutom 500 kr i avbokningsavgift. Avbokar du senare så är avbokningsavgiften lika med kursavgiften.

Upplev en behandling!
Boka en Regndroppsbehandling hos läraren till ordinarie pris. Du betalar rabattpriset 500 kr om du samtidigt betalar 500 kr i delbetalning för en kurs hos läraren. Fyll i en intresseanmälan nedan under fotot så ringer läraren upp dig.

Alla lärare erbjuder också återträffar utan att du behöver diplomera dig, för att finslipa tekniken, själv få en behandling och för att ha trevligt. Mötena kostar 200 kr. inklusive fika.

DE 9 REGNDROPPSOLJORNA
har valts ut för deras unika hälsostödjande egenskaper. De är alla framställda genom ångdestillation av ekologiskt odlade växtdelar under extra lång tid och lågt tryck i en helt kemikaliefri process, för största möjliga terapeutisk kraft. Vidare genomgår varje oljesats fyra olika typer av avancerade tester avseende kraftfullhet i verkan och renhet, med så högt, frivilligt ställda krav att i genomsnitt ca hälften underkänns och gallras bort! Regndroppsoljorna är basilika, cypress, mejram, pepparmynta, timjan, oregano, vintergröna och blandoljorna Aroma Siez och Valor samt massageoljorna Ortho Ease och V-6 Vegetable Oil Complex. Vi vägleder dig över telefon att köpa oljorna direkt på tillverkarens webbshop för att du skall få dem till lägsta möjliga pris, 24% under detaljhandelspris.

VÅR GARANTI
Alla lärare på regndroppskurser.se är mångårigt erfarna kroppsterapeuter som sätter en ära i att ge dig all den vägledning och hjälp du önskar såväl under kursdagarna som på återträffar.