Hälsomöten

LEVER- OCH TARMRENING UTAN FASTA
Om du inte genomfört ett rensningsprogram de senaste åren så har du garanterat hundratals konstgjorda gifter i bl.a. levern som sänker immunförsvaret, samt plack på tarmväggarna som förhindrar näringsupptaget och en optimal hälsa. Därmed har du dåligt näringsupptag och sämre välbefinnande och blir lättare sjuk än vad som borde vara fallet. 

Kom och lär dig hur du kan rensa din tjocktarm och lever från osmältbara ämnen och gifter lätt och effektivt utan fasta eller lavemang med hjälp av Young Livings unika, helt naturliga produkter under en månad. Därefter erbjuds du också en Hälsouppbyggande och en hälsobevarande månad för långtidseffekt.

Under presentationsmötet presenteras gifterna i dig, hur de hamnat där och vad de gör med dig, men framför allt; hur du genomför detta enkla program för att bli av med mycket av gifterna!

Detox är väldigt populärt, men inkluderar sällan ekologiska, eteriska oljor, som gör detoxen mycket effektivare. Många upplever en härlig förnyelse till kropp och själ av programmet. Det är bara att anmäla sig enligt nedan, så har du tagit steget!

ÖSTERSUND & ÅRE & SUNDSVALL (Britt-Marie Persson & Börje Karlsson)
Anmäl ditt intresse här.

SÖDERHAMN (Carina Eklund)
AnmAnmäl dig här senast 2 dagar före mötet.

FALUN (Helene Wiklund)

Anmäl ditt intresse här

WEBINAR VIA ZOOM
Avgift: 100 kr
Tider 2021:
??, 2021 kl. 17.00-19.00 Eva Okeijn Anmäl dig här
??, 2021 kl. 17.00-19.00 Dag Johnson Anmäl dig här

EMOTIONELLA OLJOR
Bara av att lukta på en naturlig eterisk olja under ett par minuter gör att oljemolekylerna via näsan går in i amygdalan i hjärnan där våra trauman finns lagrade, och där hjälper de kemiska processerna att uppnå balans så att vi mår känslomässigt bättre. Under denna workshop påbörjar vi den känslomässiga frigörelse som vi alla måste göra för att komma vidare i vår personliga utveckling.

  • Presentation och applicering av Feelings-oljorna: Valor II, Release, Present Time, Harmony, Inner Child, Forgiveness.

Stockholm Eva Okeijn
Tid 2021:  kl. 18.30-21.30
Datum: ??
Plats: Online Zoom möte.
Pris: 100 kr, du behöver oljor ur det emotionella (Feelings) kitet om du ska kunna göra alla övningar.
Anmäl dig här senast 1 dag före mötet.