Aroma Hot Stone

Lär dig att ge avslappnande Aroma Hot Stone Massage

En djup massage som ges med varma stenar som stryks över kroppen. Det är en avslappnande och stressreducerande massage som främjar blod och lymfcirkulationen. Värmen i stenarna gör att musklerna öppnar upp för djupare massage. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn.

Hot-Stone massage bygger på orientalisk filosofi och går mer än 3000 år tillbaka då denna massagemetod användes i det antika Kina och Indien. Metoden härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen.

Vid Aroma Hot Stone Massage används släta, svarta bassalt-stenar (lavasten), som värms upp i ett vattenbad. De innehåller olika mineraler, framförallt järn, vilket gör att de har en god förmåga att bevara värmen. Stenarnas värmande effekt förstärker massagens förmåga att mjuka upp och minska spänningar och stress. Massagen utförs med ekologisk massageolja i kombination med eteriska oljor som förstärker den avslappnande effekten. Då kommer man också längre in i muskeln utan att massagen upplevs som hårdhänt.

En underbar behandling att både få och ge!

Under massageutbildningen tränar ni genom att utföra behandlingen på varandra. Njut och lär!

Det är en utbildning som passar både dig som redan arbetar som kroppsterapeut och vill lära dig en underbar massagebehandling och dig som vill starta eget. Men även för dig som bara vill använda massagen i hemmet på nära och kära.

Kurspris 1000 kr. Oljorna tillkommer

2021
Dag 1 Hemmabruk
Tid Lärare Information
söndag, 14 feb 10.00-1600 Britta Jakubenko Nyköping
söndag, 11 apr 10.00-16.00 Britta Jakubenko Nyköping
onsdag, 7 jul 10.00-16.00 Britta Jakubenko Nyköping
söndag, 3 okt 10.00-16.00 Britta Jakubenko Nyköping
Återträff
Du ger & får en behandling + fika. 200 kr.
Datum enl .ök. 10.00-14.00 Britta Jakubenko
Anmälan
Ring upp läraren vid frågor eller anmäl dig enligt nedan.

Britta Jakubenko
Telefon: 073-087 26 10
Anmälan