Extra inkomst

Många unika hälsoprodukter
Tillverkaren av regndroppsoljorna, Young Living Essential Oils, har ytterligare ca 200 medicinska eteriska oljor mot de flesta hälsoproblem i sitt sortiment, men även naturliga kosttillskott, naturliga högeffektiva hygien- och rengöringsartiklarn, naturlig makeup och babyvårdprodukter i sitt sortiment. Drför har regndroppslärarna också presentationsmöten om dessa produkter.

Extra inkomst
Om du tar med några vänner till ett sådant möte, så hjälper du inte bara dig själv och vännerna till ovärderlig kunskap utan du får dessutom en provisionsinkomst från Young Living i procent på det som dina vänner handlar på mötet. Varannan till varje deltagare brukar handla. Denna inkomst får du också då du som utbildad regndroppsterapeut hjälper en regndroppskund att handla enstaka oljor för eget bruk eller hotellet eller dess personal där du kanske fått jobb, eller en anhörig eller vem som helst.

Om dessa vid ett senare tillfälle rekommenderar andra till Young Living så får du provisionsinkomst även på det som dessa sist tillkomna också handlar, tack vare ett datoriserat system som alltid spårar alla affärer tillbaka till dig. (Multi Level Marketing System). En annan fantastisk sak är att du fortsätter att få inkomst på samtliga personernas samtliga Young Living-inköp genom livet, så länge du själv handlar varor varje månad för ett visst belopp. Månad efter månad utan slut!

Din månadsinkomst börjar ju på noll, men om du börjar med att hålla introduktionsmöten själv regelbundet (kallas också för homeparties) så kommer inkomsten att växa betydligt och allt mindre vara beroende av din egen arbetsinsats utan betalas till dig ändå, även när du minskar eller slutar detta “arbete”. Det beror på att en del som du introducerar till Young Living så smånåingom kommer att kopiera det du gör och själva börja hålla homeparties. Homeparties, hos dig eller någon intresserad, är jätteroligt, man får många nya vänner och de är lätta att hålla själv tack vare färdiga mallar att läsa upp, och din regndroppslärare eller någon annan Young Livingdistributör som du trivs med är med och hjälper dig i början så mycket och så länge du vill.

Börja tjäna pengar direkt
En regndroppskurs är alltså olik de flesta andra kurser. Här tjänar du pengar inte bara på dina behandlingar efter kursen utan också på de du värvar till Young Living, utan att behöva leverera varorna, ta betalt eller bokföra försäljningarna. Du tjänar tex minst 250kr för varje person som du får att gå kursen med dig (25% på den personens regndroppsoljepaket). Kommer vännen från din hemtrakt så får du därmed också någon att växla behandlingar med, för träning och för att ni eller andra i era familjer som ni skickar, kan gå på behandling hos den andre regndroppsterapeuten då ni känner er krassliga utan att behöva betala för behandlingarna. Att arbeta som Young Living-distributör ger syfte, välmående och möjlighet till rikedom i livet. Vad mer kan man önska sig?