Behandlingsresultat

Exempel på behandlingsresultat

Jennifer (som bara är 30 år gammal) skriver …

Jag har lidit av ländryggsbesvär under de senaste 7 åren. Mina ryggproblem har gjort att jag hamnat på sjukhus.Jag var tvungen att gå igenom rehabiliteringsträning och jag var tvungen att gå med en rullator under en tid, och den smärta jag haft har hållit mig borta från att göra vanliga vardagliga saker. Jag kunde inte ens böja mig framåt för att lägga en handduk över håret efter duschen. Bara att komma ur sängen på morgonen var smärtsamt.

I april 2010 började jag gå till en ny kiropraktor. Efter att ha fått röntgen och flera utvärderingar, sa min kiropraktor att han aldrig hade sett något liknande. Min rygg var helt böjd, mina höfter ur läge, en viss disk i min hals höll på att utveckla artrit, och värst av allt, berättade han att på grund av kurvan i ryggen så påverkade det mitt fortplantningssystem. Min man och jag hade försökt få barn i över 2 år utan framgång … så det här förklarade det. Doktorn berättade också att om jag genom ett under skulle bli gravid, så skulle inte min rygg kunna bära vikten av ett barn. Vi var naturligtvis förkrossade av denna nyhet.

I maj 2010 började jag använda eteriska oljor genom att få en regndroppsteknik en gång i veckan. Jag fortsatte också besöka min kiropraktor. Idag (måndag 19 juli, 2010) hade jag min kontroll med min kiropraktor. Han tog nya röntgenbilder och när han visade dem för mig, var vi båda helt förvånade. Kurvan i ryggen är helt borta och artriten är nästan borta. Han var chockad över hur snabbt min kropp hade läkt. Han sa också att jag inte borde ha några problem att bli havande med ett barn och min kropp skulle kunna klara av att ha en baby helt utan problem.

Jag har inte haft någon smärta i ryggen sedan jag började med regndroppsmassagen. Jag kan leva mitt vardagliga liv utan smärta och vi ser fram emot möjligheten att få barn. Jag tror helt på eteriska oljor och på Guds helande kraft genom dem.

Jennifer Tourtillot

ur Nancy Sanderssons nyhetsbrev 21/7 2010.

Denna sida kommer fyllas på efterhand. Bidra med din egen berättelse som du skickar som e-mail till kristian@vitaform.se.