Behandlingsresultat av RDT på hund

Jag ser ganska fantastiska saker som kost- och wellnesskonsult för hundar och katter. Jag fick mitt Regndroppspaket för inte alltför länge sedan, och började utföra regndropp på min egen hund en gång i veckan, bara för att bidra till att upprätthålla hans hälsa.

Han har alltid haft 2 hudtaggar vid höger ögonvrå som är fyllda med blod. Med några veckors mellanrum gnider han sitt ansikte överallt, och de ploppar sönder. Eftersom de är blodiga, har han en obekväm skorv i hörnet av ögat också. Vi genomför vanligtvis Regndropp tillsammans med en kort akupressur-session.

Förra veckan märkte jag att taggarna hade FALLIT AV HELT! Han hade haft dem i flera år. Jag tror uppriktigt att det var oljorna i Regndroppen som orsakade detta 🙂

Nicole Biasizzo, IN, USA, publicerad på www.oil-testimonials .com, 26/12 2011