Kursinfo

UTBILDA DIG TILL DIPLOMERAD REGNDROPPSTERAPEUT!

Tre behandlingar i en:

  • Lakota-indianernas ljuvliga, fjäderlätta fingerrörelser på ryggen som stimulerar nervsystemet.
  • Vitaflex från Tibet som är en fingervickningsteknik som skickar impulser i kroppens elektriska system till blockeringar för att lösa upp dem.
  • Den uråldriga insmörjningen med ekologiska eteriska oljor, som är växternas skyddande och livgivande vätska och som ökar antioxidant-aktiviteten i hela kroppen.

Både mottagaren och givaren upplever ofta också en känslomässig balans och glädje av de väldoftande oljorna, genom att de snabbt via doftsinnet kommer in i hjärnans känslocenter, amygdalan, och stödjer processerna där. Eteriska oljor ökar kroppscellernas upptag av syre, näring och negativa joner. De stärker muskel- och nervcellers elektriska signalsystem och höjer kroppens antioxindantkraft, dvs förmågan att motstå åldrandets nedbrytning av kroppen. Regndroppsoljan timjan fördubblar t.ex. antioxidanthalten i hela kroppen*.
*: Källa: Reference Guide for Essential Oils, 2014 Edition, sid. 338, www.oljematerial.se

Alla kan lära sig tekniken
Regndroppstekniken är så enkel att alla kan lära sig den på en enda dag, även du som är helt oerfaren av kroppsbehandlingar.

KURSINNEHÅLL
Dag ett kl. 09-18: Räcker för hemmabruk
8-O Teori: Historik över eteriska oljor, bakgrunden till regndroppstekniken, De olika regndroppsoljornas hälsopåverkan.
:-P Praktik: Deltagarna turas om att ge varandra en regndroppsbehandlning: De nio regndroppsoljorna stryks ut under fötterna och på ryggen med särskilda tekniker, därefter lätt massage, varm handduk på ryggen för djupgående effekt av oljorna och slutligen stretching av ryggen.

Extra utbildning: För professionell utövning
8-O Hemstudieprov och intyg på nio elevbehandlingar
8-O Diplomeringsträff med teoretiskt och praktiskt prov, genomgång av elevbehandlingarna, undervisning i marknadsföring med dokumentstöd gentemot spahotell-branschen.

PRIS FÖR HEMMABRUK
Kursavgift för dag ett: 1.700 kr
Regndroppsoljor *      1.478 kr
Summa:                      3.178 kr

PRIS FÖR PROFESSIONELL UTÖVNING
Kursavgift för dag två:   500 kr
(Diplomeringsträffen)
Totalsumma:               3.678 kr

*Vi hjälper dig att köpa oljorna till distributörspris, 24% billigare än konsumentpris, direkt på tillverkarens webbshop. Oljorna räcker för kursen och ytterligare ca. 7 behandlingar. Behandlingen är så lätt att utföra att man normalt efter 2-3 provbehandlingar på nära och kära kan börja ta betalt, förslagsvis halvt marknadsmässigt pris, 350-400 kr. som elevbehandling. Du får på så sätt få tillbaka inköpspriset för oljorna. När oljorna är slut kan du köpa större oljeflaskor till ett lägre pris per mängd olja.  

Anmäl dig senast 10 dagar före kursen så att oljorna kommer fram i tid till dig. Alla lärare erbjuder också återträffar för ca 200 kr. inklusive fika som alla är lika välkomna till,  då ni finslipar tekniken på varandra och har trevligt.

Vår garanti
Alla lärare på regndroppskurser.se är mångårigt erfarna kroppsterapeuter som sätter en ära i att ge dig all den vägledning och hjälp du önskar såväl under kursdagarna som på återträffar och genom telefon- och e-mailsupport under månaderna och åren som följer efter kursen. För vi upplever alla så fantastiska resultat att vi prisar regndroppstekniken och gör vad vi kan för att så många som möjligt skall få uppleva dess hälsofrämjande effekter.