Exempel kursinfo

KURSINNEHÅLL
Dag ett kl. 09-18: komplett kurs för hemmabruk
8-O Teori: Historik över eteriska oljor, bakgrunden till regndroppstekniken, De olika regndroppsoljornas hälsopåverkan.
:-P Praktik: Deltagarna turas om att ge varandra en regndroppsbehandlning: De nio regndroppsoljorna stryks ut under fötterna och på ryggen med särskilda tekniker, därefter lätt massage, varm handduk på ryggen för djupgående effekt av oljorna och slutligen stretching av ryggen.

Dag två kl. 09-15: tillkommer för yrkesmässig utövning (diplomerad regndroppsterapeut)
8-O
Besvarat hemstudieprov och protokoll på nio träningsbehandlingar skall vara inlämnade.
8-O Praktiskt prov: du ger en regndroppsbehandling.
8-O Ett kort teoriprov, gruppgenomgång av allas behandlingsprotokoll, undervisning i marknadsföring med dokumentstöd gentemot spahotell-branschen.

KURSAVGIFT
REGNDROPPSTEKNIK FÖR HEMMABRUK
En dag 1 700 kr (i Norrland 1 500 kr)
Utöver kursavgiften tillkommer 1478 kr för ett regndroppspaket med nio eteriska oljeflaskor á 5ml och två massageoljor. En extra gratis eterisk olja medföljer, sorten varierar från månad till månad. Oljorna räcker till kursen plus ytterligare ca fem behandlingar. Därefter finns det prisförmånliga större flaskor att köpa.  Anmäl dig senast fem dagar före kursen så du hinner få dina oljor till kursen.

Alla lärare erbjuder också återträffar under de 3 första timmarna av diplomeringsmötena för ca 200 kr som alla är lika välkomna till, då ni finslipar tekniken på varandra och har trevligt.

DIPLOMERAD REGNDROPPSTERAPEUT
Dag ett  1 700 kr (i Norrland 1 500 kr). Detta är samma kursdag som för hemmabruk.
Dag två 1 000 kr.
500 kr vid köp av kursdagen senast under dag ett.
Du kan avvakta med att välja datum för dag två i upp till 12 månader.

Behandlingen är så lätt att utföra att man normalt efter ett par provbehandlingar på nära och kära kan börja ta betalt om du har tillgång till massagebänk, förslagsvis halvt marknadsmässigt pris, ca 300-400 kr som träningsbehandling. Du får på så sätt tillbaka inköpspriset för oljorna.

REGNDROPPSOLJORNA
har valts ut för deras unika hälsostödjande egenskaper på människan bland hundratals aromatiska växter. De har framställts helt utan tillsatta kemikalier, från frö till flaska, och alla oljesatser har testats avseende så högt ställda frivilliga krav på kraftfullhet i verkan och i renhet att i genomsnitt ca hälften underkänns och gallras bort! Oljorna är basilika, cypress, mejram, pepparmynta, timjan, oregano, vintergröna och blandoljorna Aroma Siez och Valor samt massageoljorna Ortho Ease och V-6 Vegetable Oil Complex. Vi vägleder dig över telefon att köpa oljorna direkt på tillverkarens webbshop för att du skall få dem till lägsta möjliga pris, 24% under detaljhandelspris.

VÅR GARANTI
Alla lärare på regndroppskurser.se är mångårigt erfarna kroppsterapeuter som sätter en ära i att ge dig all den vägledning och hjälp du önskar såväl under kursdagarna som på återträffar och genom telefon- och e-mailsupport under månaderna och åren som följer efter kursen. För vi upplever alla så fantastiska resultat att vi prisar regndroppstekniken och gör vad vi kan för att så många som möjligt skall få uppleva dess hälsofrämjande effekter.