Detox utan fasta

:lol:  Må bra!  :lol:
Har du rensat tjocktarmen någon gång de senaste åren? Inte? Då har den garanterat plack som försämrar näringsupptaget och du har en giftbelastad lever som försvårar för dess uppgift att dagligen avgifta dig. Hela din kropp fungerar därmed onödigt dåligt och du blir lättare sjuk. Lösningen är en rensning av tarm och lever från osmälta restprodukter och gifter:

Detox-möte
Välkommen på ett presentationsmöte om ett 2-3 månaders kosttillskott-program utan fasta eller lavemang, med Young Livings helt naturliga och unika kosttillskott som rensar ut dolda gifter som vi alla samlar på oss genom livet. Resultatet brukar visa sig på alla plan; du blir piggare, sover bättre, håller nere vikten och håller dig friskare. Avgiften 100 kr. betalas kontant och inkluderar frukt & nötter och vatten med eterisk olja.

Hälsotest
På vissa detox-möten ingår kostnadsfri mätning av din livsenergi (Ki) med en högteknologisk handskanner (Zyto Balance). Efter genomgången detox-kur kan du beställa konsultation med föreläsaren för att se resultatet av mätningen i form av en Wellness-rapport. Då gör du också en ny mätning för att direkt se förändringen från detoxen, och får ett individuellt förslag från Zyto-programmet på eteriska oljor eller kosttillskott från Young Living Essential Oils som du kan behöva för att komplettera genomförd detox.

Detoxmöten  
2017
PLATS Dag Tid Skanning Telefon
Anmälningslänk
Göteborg Majorna Fred. 17 nov. 18.30-21.30 Ja 031-98 34 77   Anmälan
Göteborg Gamlestaden Fred. 24 nov. 18.30-21.30 Ja
Göteborg Majorna Fred. 1 dec. 18.30-21.30 Ja
2018
Östersund  

 

 

GÖTEBORG
Tid:  eller fredag 1 december i majorna eller fredag 24 november i Gamlestaden, kl. 18.30-21.30. Föreläsare: Dag Johnson och Mariana Ewaldh.

Anmäl dig här senast 2 dagar före mötet.

Detoxmöten 2018